Tuinaanleg

Johan Senden Tuinaanleg legt tuinen aan op basis van een tuinplan of in overleg met de klant. Wanneer u in het bezit bent van een plan, kunnen wij uw tuin volledig aanleggen. Maar ook zonder plan, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken in dat geval indien gewenst samen met een tuinarchitect een plan uit.

Ook wanneer u wilt werken zonder vaststaand plan leggen we graag uw droomtuin aan. Wij maken een afspraak voor een bezoek ter plaatse, overlopen samen uw wensen en ideeën, en werken een voorstel op maat uit. Eens afgewerkt overlopen we het eindresultaat om na te gaan of alles aan uw wensen voldoet.

Onze werkwijze is eenvoudig: u belt ons op en legt uit wat u van plan bent in uw tuin. Wij komen langs met de juiste materialen om alles op te meten. Daarna maken we afspraken, of stellen we een plan op zodat u duidelijk weet wat u van ons kunt verwachten en hoe het eindresultaat er zal uitzien. Indien u een tuinplan heeft, overlopen wij dit samen en bepalen de nodige stappen. Na het akkoord op onze prijsofferte bestellen wij de materialen en voeren we de werken uit. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

U kunt bij ons terecht voor de aanleg of renovatie van een volledige tuin of een gedeelte ervan. Wij geven u graag tips over mogelijke aanplantingen en de ideale periode hiervoor.

Wij doen ook grondwerken bij de aanleg van uw tuin. Dit zowel voor niveauverschillen, drainage, de aanleg van besproeiingsinstallaties als het leggen van funderingen in uw tuin voor paadjes, opritten, terrassen, enz.. Daarnaast doen wij ook graafwerken voor uw zwembad of vijver, rooien we bomen en planten en leggen we gazons aan op verschillende manieren: zaaien, graszoden en kunstgras.

Johan Senden Tuinaanleg is tevens uw betrouwbare partner voor tuinrenovatie. Dit doen we voor uw volledige tuin, maar ook een gedeelte ervan, zoals bijvoorbeeld uw vijver of terras.

U kan ons altijd contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte.

Back to Top